Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Scopurile Statului Mondial" by Casian # Book PDF Kindle ePub Free

Scopurile Statului Mondial

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Scopurile Statului Mondial
  • Author : Casian
  • Release Date : January 14, 2020
  • Genre: Political Science,Books,Politics & Current Events,
  • Pages : * pages
  • Size : 1675 KB

Description

Statul mondial este unul dintre cele mai controversate subiecte din lume. Ideea este veche şi a fost abordată de foarte mulţi oameni. Printre locuitorii Pământului există o minoritate puternic convinvă că în secret se construieşte un stat mondial totalitar.

 

Această lucrare (i) provoacă înţelepciunea convenţională a scopurile negative ale statului mondial prin explorarea a cincizeci de scopuri pozitive; (ii) provoacă imaginaţia umană cu privire la statul mondial; (iii) provoacă oamenii să creadă că statul mondial e bun pentru umanitate la fel de repede pe cât cred că e ceva rău pentru umanitate; (iv) oferă un punct de referinţă pentru oamenii care caută scopuri pozitive. Argumentul lucrării este necesitatea unei poziţii pozitive care să contrabalanseze scopurile negative construind ceea ce lipseşte: (i) că statul mondial poate aduce avantaje și beneficii pentru umanitate şi (ii) un echilibru al scopurilor statului mondial prin adăugarea scopurilor pozitive.


Din cercetările efectuate la nivel mondial s-au scris scopuri pozitive în alte lucrări, dar nu există nicio lucrare care aduce la un loc şi explorează în-extenso scopurile pozitive ale statului mondial.


Să lăsam deoparte tot ce ne separă şi să alegem tot ce ne uneşte. Putem trăi împreună?


Free Download "Scopurile Statului Mondial" PDF ePub Kindle